Op 1 augustus 2014 heeft Kasteel Vorden het restaurant 't Kasteelhaantje geopend in de boerderij nast het Kasteel. Het gebouw deed de afgelopen jaren dienst als kantoorruimte, maar heeft nu weer een horeca functie. Het ligt namelijk helemaal tussen de bomen en de weilanden. Bovendien zijn er veel wandel- en fietsroutes die vlak langs het kasteel lopen.

Vooralsnog houden we het bij een dagrestaurant (lunches). Op verzoek kan er ook 's avonds voor groepen worden geboekt. Meestal gebruiken we daarvoor een goede cateraar uit de buurt, tenzij het eenvoudige gerechten zijn.

Er worden een beperkt aantal lunch gerechten (m.n. sandwiches, gebak, salades, high teas, etc..) aangevuld met de gangbare dranken koffie, thee, fris, sap, wijn, drinkjoghurt/chocomel en bier.

Net als in het kasteel willen wij een laagdrempelige sfeer creëren. Mensen moeten bij ons niet het gevoel krijgen dat ze naar een hotel gaan, maar dat ze bij ons op bezoek komen.

De inrichting heeft een landelijk uitstraling met veel hout, glas en bloemen.

De openingstijden kunt u vinden op deze website in het desbetreffende artikel onder het Nieuws. Controleer dit, omdat het restaurant soms is afgehuurd,. Natuurijk zijn wij ook op afspraak (ook dinners, partijen, etc.) open op andere dagen.

Voor informatie en reserveringen  kun u bellen op 0575-550684. Per e-mail is nog makkelijker : info@kasteelvorden.nl.

Huren restaurant 't Kasteelhaantje

Het restaurant 't Kasteelhaantje is oorspronkelijk een authentieke Gelderse boerderij. Het is uitstekend te gebruiken als een comfortabel dagverblijf, compleet ingericht voor groepen tot 75 personen met mooie bar en keuken. Het grote terras biedt bij mooi weer een schitterende ambiance onder een aantal majestueuse lindebomen. Het ligt pal naast het Kasteel Vorden en kijkt uit op bos en weiland. Bij uitstek geschikt voor familie bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, etc..

Per dag (van 09.00-23.00u) voor EUR 300,- van maandag t/m donderdag en EUR 500,- op vrijdag t/m zaterdag. In de winter van 1 okt. t/m 30 april een energietoeslag van EUR 25,-.

 

Restaurant Kasteel Vorden

Restaurant Kasteel Vorden binnen