Categories: Algemeen
      Date:  7-12-2018
     Title: Pippa heeft 7 Puppies

Pippa is zondag 18 november bevallen van 7 puppies. De vader is de reu Kanero van de fokker "Kastor's Home"in Mol, België.

De puppies zullen groot genoeg zijn om af te halen rond 13 januari 2019. Er zijn nog enkele puppies over vanwege afzeggingen.

Als u geïnteresseerd bent in een puppie, graag een e-mail naar info@kasteelvorden.nl en/of naar jos.hoenen@gmail.com.

 Pippa is een mooie
elegant gebouwde hond
met een donker tarwe
kleur met een donkere snoet.

 

 

  

Ze is van goede afkomst met verschaiilende nationale en internationale kampioenen.
De stamboom is hieronder bijgevoegd.

 

Kanero is geboren op 12 februari 2011. Het is een mooie reu ook met een sprekende donkere snoet.

In 2012 heeft hij een jaar Shows gedaan en werd daarbij tot kampioen van 8 landen gekroond: Nederland, Filippijnen, Turkije, Azerbeidjan, Oekraïne, Bulgarije, Hongarije en Cyprus. Als gevolgd daarvan werd hij geselecteerd voor de Crufts World Largest Dog Show in Engeland, waar hij de kwalificatie Excellent behaalde. Na 2012 heeft hij geen shows meer gedaan. Kanero's Stamboom, die hieronder is bijgevoegd, laat zien dat hij ook van verschillende kampioenen afstamt.

Voor de stamboom van Kanero klik hier

Gezondheid Pippa en Kanero zijn ook qua gezondheid perfect. Ze zijn b.v getest voor Heup en Elleboogdysplasie. Pippa en Kanero zijn JME vrij. Dit betekent dat hun nakomelingen niet de erfelijke epilepsie kunnen krijgen.

Wij fokken volgens de richtlijnen van Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, inclusief alle tests en vaccinaties en ontwormingen 
De pups zijn ook geinventariseerd en nagekeken door de Rhodesian Ridgeback Club Nederland (RRCN).

Misschien nog belangrijker: Kanero is net als Pippa ook een lieve, knuffelige hond; een fijne hond om in huis te hebben.

Interesse voor een pup ?
Mocht u interesse hebben in een van Pippa's puppies dan kunt u dat ons doorgeven: info@kasteelvorden.nl en/of jos.hoenen@gmail.com