Trouwen in een historisch en romantische omgeving

Kasteel Vorden is een officieel door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Men kan er de trouwplechtigheid plaats laten vinden maar ook aanvullend het aansnijden van de taart (bijvoorbeeld op het voorplein of op het kasteel zelf), de bruidsfotografie, een receptie, diner en feestavond.

Niet alleen trouwplechtigheden vinden op ons kasteel plaats. Ook andere bijzondere momenten van verbintenis zoals het sluiten van een samenlevingsverband, het hernieuwen van trouwgeloften of jubilea kunnen in deze unieke omgeving gevierd worden.

Prijzen voor deze feestelijke momenten verstrekken we graag op maat op basis van uw wensen en ideeën. Wij denken graag met u mee.

Wilt u eerst sfeer proeven op ons kasteel, kunt u gewoon tijdens openingstijden bij ons langskomen en op vertoon van een entreebewijs tijdens de vrije rondgang kijken of dit de omgeving is waarin u en uw gasten zich thuis voelen.

Bijzondere locatie als decor

Op zoek naar een unieke historische locatie, helemaal gelegen in het groen en toch goed bereikbaar vanaf diverse snelwegen? Komt u dan eens sfeer proeven op ons kasteel, het omringende landgoed, de Cottage en het restaurant.

Naast het restaurant 't Kasteelhaantje, de Cottage zijn er op het kasteel een aantal vertrekken en het voorterras te huur als locatie voor diners, recepties, boekpresentatie feesten, fotoreportages, films, tv-producties, muziekuitvoeringen en zakelijke bijeenkomsten.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via e-mail : info@kasteelvorden.nl of telefoon 0575- 550684.

Zakelijk verblijven in het groen

De impact van bijvoorbeeld een training wordt nog groter op ons kasteel, waarbij u diverse kamers kunt inzetten, het voorplein en de tuin, het omliggende bos en uiteraard ook restaurant 't Kasteelhaantje om er voor de lunch of een drankje even helemaal uit te zijn.

 

Gedenken

Na afloop van een afscheidsplechtigheid samen gedenken in een bijzonder sfeervolle omgeving, ook dat hoort bij het beleven op Kasteel Vorden. U kunt op het kasteel of in restaurant en binnenplein van 't Kasteelhaantje met uw gasten terecht voor een koffietafel, aangeklede lunch aan tafel, een thee proeverij, koffie met lekkernij of een aangeklede borrel. Net wat bij de door u gewenste sfeer past.

 

Huren van restaurant 't Kasteelhaantje

Het restaurant 't Kasteelhaantje is oorspronkelijk een authentieke Gelderse boerderij. Het is uitstekend te gebruiken als een comfortabel dagverblijf, compleet ingericht voor groepen tot 75 personen met mooie bar en keuken. Het grote terras biedt bij mooi weer een schitterende ambiance onder een aantal majestueuse lindebomen. Het ligt pal naast het Kasteel Vorden en kijkt uit op bos en weiland. Bij uitstek geschikt voor familie bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen. Heeft u een andere invulling voor ogen, laat het ons weten, we denken graag met u mee.

 

Telefoon : 0575 - 550 684 of e-mail : info@kasteelvorden.nl

 

 

===============//===============

 

Huren van ons strandhuis in Kenia

Een strandhuis (voor ca. 10 personen, met zwembad en personeel) met een overweldigend uitzicht over en toegang tot de warme Indische Oceaan.

Voor liefhebbers hebben wij ook ons strandhuis op Vipingo's Bureni Beach (Kenia) aan de Indische Oceaan. Het strandhuis ligt in een 0.65 ha grote tropische tuin, heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers waarvan 2 “ensuite” en half open in de buitenlucht. Een bad of douche onder de tropische sterrenhemel is een “must do” ervaring. Op de bovenverdieping is ook een enorm terras met een nog mooier uitzicht op het (400m) strand, de oceaan en het achterland.

Het huis heeft een binnenplaats met een enorme vijver, die aan de woonkamerkant via glazen wanden een aquarium met honderden tropische vissen laat zien (geweldig voor kinderen). Vanuit de grote woonkamer loop je naar een groot en koel terras dat over het strand en de azuurblauwe oceaan kijkt. Palmbomen en andere planten zoals de bougainvillas zorgen voor een tropische ambiance. Vanaf het terras loop je ook zo het door palmbomen omringde zwembad in of daal je af via een stenen trap (20 treden) af naar het brede witte strand. Direct in de zee begint een koraalrif met een geweldig aanbod aan zee; tropische vissen in alle maten en kleuren, slakken, schelpen, zeesterren, krabben, kreeften, garnalen, etc.. Een koppeltje visarenden vangen 2x daags hun vissen voor het huis. Het strand voor het huis is ook nog een erkende zeeschildpadden broedplaats. Samen met de buren en de vissers uit het naburige dorp is een beschermingsproject gestart voor schildpadden en het koraal. Tussen augustus en oktober worden regelmatig groepen walvissen gezien (van heel dichtbij ook mogelijk).

Op 2 km afstand is er een internationale luxe golfbaan en - indien gewenst - zijn er allerlei activiteiten te organiseren: (diepzee)duiken, zeevissen, Dhow boottochten, wildparken (op 30km ligt het Tsavo East Park), etc.

De huur van het strandhuis varieert van € 150,- tot € 200 per nacht afhankelijk van het seizoen (inclusief kok, schoonmaakster en tuinman). Transport kan vanaf het vliegveld in Mombasa worden gehuurd (€ 30,- per dag). De kok kan autorijden. Voeding en drank zijn eenvoudig te koop in kleine of grotere supermarkten in de buurt. De kok kan u hierover adviseren.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mijn man (Jos Hoenen) via e-mail (jos.hoenen@gmail.com) of telefonisch (06-25021953).

Zie ook de film op youtube (http://www.youtube.com/watch?v=afiHthOqV_M) of foto’s op http://www.flickr.com/photos/hoenen/sets/72157605101331170). mmm

*}