1-11-2019

Beleef de kerstsfeer op Kasteel Vorden op 13, 14 en 15 december 2019.


Bezoek ons op van vrijdag 13 december t/m zondag 15 december van 11.00 tot 18.00u om te  genieten van de prachtige in kerstsfeer versierde vertrekken van Kasteel Vorden met prachtige bloemdecoraties.

Categorie: Algemeen

KERST OP KASTEEL VORDEN

Vrijdag 13 t/m zondag 15 december 2019

van 11.00 uur tot 18.00 uur

Programma
Op 13, 14 en 15 december a.s. organiseert Kasteel Vorden een heuse kerstbeleving in de opengestelde ruimtes en in de Gewelven van het kasteel vindt u de sfeervolle kerstbrocante, aangevuld met de verkoop van groen arrangementen en huisgemaakte jams en chutneys van eigen fruit. De lichtjesroute naar restaurant ’t Kasteelhaantje waar de warme chocolademelk, kerst thee en Glühwein klaar staan maakt de kerstbeleving compleet.

Bezoekersinformatie
Profiteert u tot en met 5 december a.s. van vroegboekkorting door nu uw entreekaarten voor deze unieke kerstbeleving op Kasteel Vorden te bestellen!  Dit doet u heel eenvoudig door een mailbericht sturen naar info@kasteelvorden.nl . Vergeet u niet het aantal personen te vermelden. En, de eerste 50 bezoekers ontvangen een passende goodiebag !

Entreeprijs aan de kassa   p.p.               Met vroegboekkorting  p.p.
volwassenen                    € 12,00                                   €  10,00 euro
kinderen 6 t/m 16 jaar      €   7,50                                  €   5,00 euro
kinderen t/m 5 jaar             gratis                                      gratis
Contante- en pinbetaling mogelijk bij entree, bij de kerstmarkt in de Gewelven is alleen contante betaling mogelijk.

Aanvullende informatie
Parkeren kan op de parkeerplaats bij het kasteel en op de openbare parkeerplaatsen aan de rand van het dorp op loopafstand van het kasteel. Fietsen kunnen in de fietsenrekken op de parkeerplaats bij het kasteel worden geparkeerd. Station Vorden bevindt zich op ca 10 minuten loopafstand.

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we vermelden dat ons kasteel helaas niet geschikt is voor gasten die helemaal afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel en ook echt geen trappen kunnen lopen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail bericht sturen naar info@kasteelvorden.nl of tussen 9 en 11 uur telefonisch contact met ons opnemen via telefoon nummer 0575 – 550 684.

Komt u ook genieten van de kerstsfeer op deze bijzondere locatie? Tot ziens op Kasteel Vorden.