1-11-2019

Beleef de kerstsfeer op Kasteel Vorden op 13, 14 en 15 december 2019.


Bezoek ons op van vrijdag 13 december t/m zondag 15 december van 11.00 tot 18.00u om te  genieten van de prachtige in kerstsfeer versierde vertrekken van Kasteel Vorden met prachtige bloemdecoraties.

Categorie: Algemeen

Kerstopenstelling

Terwijl de herfstbladeren de bomen rondom ons kasteel goudgeel kleuren zijn alle voorbereidingen voor de kerstbrocante en kerstdecoratie in volle gang. De dagen voor en na Kerst zijn weliswaar koud en donker, maar toch vaak de gezelligste tijd van het jaar. Wij  genieten er zelf ook van om het kasteel ieder jaar weer te versieren met brandende haardvuren, kaarsen en andere decoraties. In de gewelven houden wij een kerstbrocante, verkopen wij jams, chutneys, allerlei huisgemaakte lekkernijen en groendecoraties. In het hele kasteel zijn er ‘zeg iets liefs’ plekjes voor een kerstboodschap aan familie en/of geliefden. Buiten is er een lichtjeswandeling naar restaurant ’t Kasteelhaantje, waar we warme chocolademelk, glühwein, en andere drankjes, alsook huisgemaakte gebak, taartjes en broodjes serveren.

We kijken er nu al naar uit om de bijzondere sfeer van kerst op ons kasteel te delen met alle bezoekers. Voor alle zekerheid, het kasteel is niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Voorverkoop van entreekaarten met aantrekkelijke korting gaat op 1 november 2019 van start. Stuur voor uw reservering een email naar info@kasteelvorden.nl.

Entree Volwassenen met audiotour: € 12,00. Vroegboekkorting tot 1 december:  10,-

Entrée Kinderen 6-12 jaar:  met audiotour € 7,50. Vroegboekkorting tot 1 december 5,50