8-12-2016

Kasteel Vorden nieuwe festivallocatie voor Mañana Mañana 2017


Het meest relaxte festival van Nederland op 15-16-17-18 juni 2017.
Categorie: Algemeen

De Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie van Mañana Mañana, heeft in Kasteel Vorden een nieuwe, geschikte locatie gevonden. Kasteel Vorden en de directe omgeving is prachtig, met veel groen, een bos met oude bomen en een mooie vijver in een glooiend landschap. De Feestfabriek zocht naar een groene, bosrijke en sfeervolle locatie vergelijkbaar met Landgoed Enghuizen in Hummelo waar de eerste vier edities van het festival plaatsvonden. Die zoektocht is geslaagd met het nieuwe festivalterrein in de Gemeente Brockhorst. Burgemeester Marianne Besselink: "Mañana Mañana is een geweldig festival voor jong en oud. De relaxte sfeer past perfect in Bronckhorst, waar nog veel ruimte is voor ontspanning en activiteiten in een fantastische omgeving. Ik ben blij dat dit festival weer een plek in onze gemeente heeft gevonden!”

Kaartverkoop start op 15 december

De kaartverkoop voor Mañana Mañana start op 15 december om 11:00 uur via de website www.mananamanana.eu. Tot 1 januari 2017 worden een aantal kaartsoorten voor gereduceerd tarief aangeboden. De Grote Denkerskorting beloont het vertrouwen van vroege beslissers, zo kost een Dagkaart tot 1 januari slechts € 20,- (na 1 januari € 30,-) en een Passe Partout kost tot het einde van het jaar maar € 50,- (na 1 januari € 75,-). Voor maar € 25,- mogen bezoekers hun camper of caravan op het festivalterrein parkeren. Kinderen tot 1,40 meter hebben gratis toegang tot Mañana Mañana. Voor kids langer dan 1,40 meter zijn er jeugdkaarten, daarop geldt geen Grote Denkerskorting; een Dagkaart Jeugd kost € 10,-, een Passe Partout Jeugd kost € 25,-. Kopers van een Passe Partout zijn, net als vorig jaar, al op donderdagavond 15 juni om 18:00 uur van harte welkom. Over beschikbaarheid en prijs van dagkaarten voor de donderdag en over de invulling van de donderdagavond wordt op een later moment meer bekendgemaakt.

Publiek toonde zich betrokken

Op 25 november meldde Mañana Mañana dat het op zoek was naar een nieuwe festivallocatie. De kaartverkoop die op 1 december zou starten werd daarom uitgesteld. Het festival merkte op dat ze zich aanbevolen hield voor suggesties voor nieuwe festivallocaties. Door festivalgangers die Mañana Mañana een warm hart toedroegen werden in totaal tientallen suggesties aangedragen.

Mañana Mañana 2017; 15-16-17-18 juni

Kasteel Vorden

www.mananamanana.eu