14-12-2017

Pippa krijgt Puppies


Zodra onze Rhodesian Ridgeback Pippa weer loops wordt, hopen wij dat ze puppies gaat krijgen van de reu Kanero van de fokker "Kastor's Home"in Mol, België.

 

 

Categorie: Algemeen

Pippa is een mooie
elegant gebouwde hond
met een donker tarwe
kleur met een donkere snoet.

 

 

  

Ze is van goede afkomst met verschaiilende nationale en internationale kampioenen.
De stamboom is hieronder bijgevoegd.

 

Kanero is geboren op 12 februari 2011. Het is een mooie hond ook met een sprekende donkere snoet.

In 2012 heeft hij een jaar Shows gedaan en werd daarbij tot kampioen van 8 landen gekroond: Nederland, Filippijnen, Turkije, Azerbeidjan, Oekraïne, Bulgarije, Hongarije en Cyprus. Als gevolgd daarvan werd hij geselecteerd voor de Crufts World Largest Dog Show in Engeland, waar hij de kwalificatie
Excellent behaalde. Na 2012 heeft hij geen shows meer gedaan. Kanero's Stamboom, die hieronder is bijgevoegd, laat zien dat hij ook van verschillende kampioenen afstamt.

Voor de stamboom van Kanero klik hier

Gezondheid Pippa en Kanero zijn ook qua gezondheid perfect. Ze zijn b.v getest voor Heup en Elleboogdysplasie. Pippa en Kanero zijn JME vrij. Dit betekent dat hun nakomelingen niet de erfelijke epilepsie kunnen krijgen.

Misschien nog belangrijker: Kanero is net als Pippa ook een lieve, knuffelige hond; een fijne hond om in huis te hebben.

Interesse voor een pup ?
Zodra de dekking heeft plaats gevonden zullen wij dit bekend maken op onze website www.kasteelvorden.nl. Mocht u interesse hebben in een van Pippa's puppies dan kunt u dat ons doorgeven: jos.hoenen@gmail.com