26-08-2019

Kerst Brocante op familiekasteel 13, 14 en 15 december 2019


Kerst Brocante op Kasteel Vorden 13, 14 en 15 december 2019 van 11.00 tot 18.00u !

Categorie: Algemeen

Kasteel Vorden staat op 13, 14 en 15 december 2019, van 11 tot 18 uur helemaal in het teken van kerst, voor elke leeftijd is er iets te beleven.

De Grote Zaal zal sfeervol versierd zijn met kerstdecoratie en ook de kerstboom ontbreekt niet. De haarden zullen gezellig branden en zal zal er op de kinder speelzolder een Kerstprinses aanwezig zijn en kunnen kinderen zich in middeleeuwse stijl verkleden.

Op diverse 'zeg iets liefs'plekken van de gelegenheid gebruik maken om op deze bijzondere plek heel spontaan of juist voorbereid iets liefs te zeggen tegen een geliefde, ouder, grootouder, vriend of vriendin, een bedankje uitspreken, een terugblik op het jaar of wat te denken van een huwelijksaanzoek! Even kort stilstaan bij de kerstgedachte en op een wel heel bijzondere plek iets uitspreken dat je anders misschien zo snel niet zegt. Een selfie maken mag uiteraard. Dat wordt een mooie herinnering.

Op de route naar restaurant 't Kasteelhaantje waar de warme chocolademelk met huisgemaakte lekkernijen klaar zal staan, zullen o.a. lampionnen de route sfeervol verlichten.

Ook kan men bij 't Kasteelhaantje genieten van Glühwein en warme chocolademelk.