26-08-2019

Kinder speelzolder klaar voor de herfstvakantie 2019


Op ons familiekasteel wordt momenteel een kinder speelzolder gerealiseerd. Het is bedoeld als korte onderbreking voor kinderen om even te kunnen kleuren, spelen, dromen of te lezen. En...heel bijzonder...zich in de sfeer van middeleeuwse kledij kunnen verkleden.

Categorie: Algemeen

Op ons familiekasteel wordt momenteel een kinder speelzolder gerealiseerd. Het is bedoeld als korte onderbreking voor kinderen om even te kunnen kleuren of te lezen. En ....heel bijzonder....zich in de sfeer van middeleeuwse kledij te verkleden.

Het mooie hiervan is dat de kledij in originele sfeer zo gemaakt is dat ridders en prinsessen het over hun eigen kleding aan kunnen trekken om de sfeer van toen te ervaren.

We willen met deze invulling van deze kamer op zolder zeker geen alternatief speelparadijs creeëren maar een plekje om als kind in hun eigen belevingswereld de sfeer van het kasteel te laten ervaren.

Ook werken we aan een bijzondere speuropdracht voor de kinderen om hen zo nog beter te kunnen betrekken bij de authentieke sfeer van ons kasteel en de tijd van de vroegere bewoners.