6-09-2019

Wie komt ons restaurant team versterken?


Voor restaurant 't Kasteelhaantje in Vorden komen we graag in contact met twee nieuwe collega's ter aanvulling van ons huidige team. Spreken deze woorden je aan : gastvrijheid, sfeervolle horeca en veelzijdigheid in taken in een bijzondere en  sfeervolle historische werkomgeving? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 25 september a.s. tegemoet.
Categorie: Algemeen

Twee nieuwe horeca collega's gezocht

* restaurant medewerker flexibel inzetbaar op part-time basis (gemiddeld 16 uur per week ook tijdens weekenden in     
roulatiedienst) m/v

* oproepmedewerker horeca (voornamelijk zondagen) m/v

Mede in verband met onze bezoekersdoelgroep willen we ook kandidaten van 50 jaar en ouder graag aanmoedigen te solliciteren.

Werkzaamheden
Per direct zoeken we een restaurant medewerker met een klantvriendelijke houding, die het werk ziet liggen, bereid is om te leren, de sfeer goed aanvoelt en van aanpakken weet. Je komt te werken in een bijzondere, sfeervolle historische omgeving van landgoed kasteel Vorden.

We komen graag in contact met kandidaten die blij worden van een veelzijdigheid en mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van werkzaamheden. Naast gastvrij ontvangst van gasten, werken in de bediening binnen en buiten, afrekenen en schoonmaken horen ook de spoelkeuken en het bereiden van eenvoudige lunches tot de werkzaamheden.

Eigenschappen die wij belangrijk vinden
Een gastvrije, correcte en klantvriendelijke houding en een sfeer goed aan kunnen voelen zijn belangrijk. Daarnaast heb je een zeer goede Nederlandstalige spreekvaardigheid; enige mate van spreekvaardigheid in de Engelse en/of Duitse taal is een pré. Horeca ervaring is geen harde eis. Voor ons is het belangrijk dat je van aanpakken weet en bereid bent te leren.Je hebt een collegiale houding en draagt bij aan een fijne onderlinge werksfeer. Je bent woonachtig in Vorden of omgeving en voelt je betrokken bij ons kasteel, het restaurant en de groene omgeving. Je beschikt over een goede fysieke conditie, bent flexibel beschikbaar en houdt je aan je afspraken t.a.v. de planning. Wanneer je in je vrije tijd graag kookt en/of bakt en dat ook soms ook voor ons wilt doen, is dat een pré.

Solliciteren
Spreekt één van deze twee vacatures je aan, kun je tot 25 september 2019 bij voorkeur per e-mail je motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar e-mailadres info@kasteelvorden.nl t.a.v. mevrouw K. de Rouw. Solliciteer je per brief, graag sturen naar 't Kasteelhaantje, t.a.v. mevrouw K. de Rouw, De Horsterkamp 8, 7251 AZ Vorden.

Mocht je vragen hebben over de vacatures, willen we je vragen alleen telefonisch contact op te nemen 's ochtends tussen 08.30 uur en 11.00 uur. Na dit tijdstip zijn we met groepen op rondleiding of elders in het kasteel of tuin aan het werk. Het telefoonnummer is : 0575 - 550 684.

We verheugen ons op twee nieuwe collega's. Tot ziens in restaurant 't Kasteelhaantje te Vorden.