6-10-2019

Overzichtsagenda Activiteiten in en rond het Kasteel


Vanaf 1 oktober 2019 t/m juni 2020.
Categorie: Algemeen

De meeste van de onderstaande activiteiten hebben ook een eigen nieuwsartikel op onze website met meer informatie

12 t/m 27 oktober 2019      Familie activiteit   “Ontdek de kasteeldieren”
Herfstactiviteit op Kasteel Vorden voor het hele gezin waarbij dieren (levend, op kunstafbeelding en voorwerpen en geschonken jachttroffeeën) op het kasteel centraal staan.  Naast de audio tour is er een dieren speurquiz met prijsvraag voor alle leeftijden.

16 november 2019               Intocht van Sinterklaas in Vorden en op Kasteel Vorden

13 - 15 december 2019 Familie evenement   “Kerst op Kasteel Vorden”
Sfeervolle kerstbrocante in de Gewelven van kasteel Vorden, fotomoment met Kerstprinses op de kinderverkleedzolder, bijzondere ‘zeg iets liefs’ plekjes op en om het kasteel, brandende open haarden in o.a. de versierde Grote Zaal, fraaie groendecoraties,  lichtjeswandelroute van kasteel naar restaurant waar warme chocolademelk, winterthee en Glühwein met huisgemaakte lekkernijen klaar staan. 

Januari/maart 2020             Thema activiteit “Het winterse kasteelleven”
Thema activiteit in voorbereiding op Kasteel Vorden :  educatieve kijkspeurtocht en lezingen met als thema “Het winterse kasteelleven”; een kijkje achter de schermen hoe men vroeger leefde op een kasteel in de wintermaanden,  wat kookte men en welke kleding droeg men.

Voorjaar 2020 Thema activiteitKasteelmode en Hofmanieren”
In voorbereiding op Kasteel Vorden : thema activiteit middels o.a. kijkspeurtocht,  lezingen, rondleiding en activiteiten op de verkleedzolder voor kinderen en volwassenen in het teken van “Kasteelmode en Hofmanieren”. 

18 t/m 21 juni 2020 Mañana Mañana
Ronddwalen op een festival zonder kaders. Genieten van allerlei soorten livemuziek en theater op zeven podia, verscholen in de bossen bij een fraai kasteel. Je festivaldagen afsluiten bij een kampvuur of als campinggast een dikke afterparty bijwonen tot diep in de nacht. Manana Manana, ver weg van de grijze massa. Organisatie : Alles komt goed B.V. www.mananamanana.eu/info

wnload hier de folder