23-04-2020

Kasteel Vorden per 1 juni open met in achtneming van Corona-regels.


Kasteel Vorden gaat per 1 juni 5 dagen per week open: van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00. LET OP : wij verkopen al koffie en huisgemaakte koek om mee te nemen (Coffee to Go). Dat doen wij nu tijdelijk op het einde van de Houten Brug. Kijk elke keer naar onze borden voor de juiste plek, want we kunnen ook weer switchen naar het restaurant 't Kasteelhaantje !. Als u bij ons een overnachting (B&B) doet, kunt u wel op ons terras zitten en zelfs in onze binnenplaats. We maken voor onze B&B gasten trouwens ook maaltijden (dinner, lunch en ontbijt).

Categorie: Algemeen

 

Wilt u weer eens iets anders zien dan het uitzicht van balkon of uw eigen tuin, kom dan naar ons. Boek een kamer of kom voor een bezichtiging.
Kasteel Vorden gaat per 1 juni 5 dagen per week open: van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00. LET OP, we verkopen al koffie en koek om mee pleknemen (Coffee to Go). Dat is nu tijdelijk vanaf het einde van de Houten Brug. Kijk elke keer naar onze borden voor de juiste ingang, want we kunnen ook weer switchen naar het restaurant 't Kasteelhaantje !. Zitten kan dus niet, behalve als u bij ons een overnachting (B&B) doet. Dan kunt u wel op ons terras zitten en zelfs in onze binnenplaats. We maken voor onze B&B gasten trouwens ook maaltijden (dinner, lunch en ontbijt) in de Rode stijlkamer.
ZOdra wij open mogen gaan zullen wij ervoor zorgen ervoor dat u zich aan de bekende Corona-regels kunt en gaat houden (1.5m, etc.). Met onze audiotour komt u het Kasteel via een ingang in, vervolgens wordt u door het kasteel geleid (eenrichtingsweg) en komt u er via een andere uitgang er weer uit.
Bewonder onze kunstcollectie en onze mooie tuin en binnenplaats met al onze bloeiende planten.
Ook hebben wij in onze nieuwe Brocante hoek uitgebreid met onze kasteelzolderopruiming; een soort Lente-brocante dus.