Geen hotel, maar bij ons bent u te gast bij ons thuis !

Waan je een paar dagen kasteelheer of kasteelvrouwe.
Op kasteel Vorden lijken alle dagelijkse beslommeringen heel ver weg. U zult zich in een andere wereld wanen.
Wij kunnen u ontvangen in onze 3 grote gastenkamers  in het kasteel, die te bereiken zijn via de middeleeuwse zandstenen spiltrap. Alle kamers hebben een luxe, sfeervolle, authentieke inrichting met o.a. een hemelbed en een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Om de authentieke kasteelsfeer optimaal te beleven, zijn er geen tv, radio of andere geluidsapparatuur in de kamers aanwezig.
U kunt ongestoord door de andere mooie ruimtes  van het kasteel dwalen en er gaan zitten, of buiten op het heerlijke terras gaan zitten.

Wij geven de voorkeur aan groepen (4 mensen of meer), omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zichzelf kunnen amuseren. Er is geen TV op de kamers en het is erg stil. Maar kunt u als stel goed met stilte en rust omgaan, dan bent u ook als stel of individu welkom :-).

Als u recensies wilt zien kijk dan op onze Airbnb-site

Boeken moet via onze Airbnb site

Mocht u willen fietsen en u heeft geen zin of mogelijkheid om eigen fietsen mee te nemen, dan is er op 500m van het kasteel een fietsenwinkel, waar u fietsen kunt huren: Profile Bleumink, Dorpsstraat 12, 7251 BB Vorden; Tel:0575-551393; e-mail: info@profilebleumink.nl

In het dorp zijn er verschillende restaurants voor elke wat wils.

Bed and Breakfast Kasteel

Standaard  overnachting

Prijs per normale gastenkamer : € 150,-.
Extra bedrag voor de torenkamer met bubbelbad: € 50,- per nacht

Uw eigen ultieme kasteelgevoel  arrangement

Altijd al kasteelheer of kasteelvrouwe willen zijn ? Even een kasteel helemaal voor u (en uw gasten) alleen willen hebben met bediening ?
U kunt kasteel Vorden huren in zijn geheel voor een dag (€ 1500,- per nacht), weekend of zelfs langer huren. Kijk dan op onze Airbnb site