Ons restaurant en terras zijn in principe nu geopend van woensdagen t/m zondag van   11.00-17.00u.

 

Gezelligheid in het groen : 't Kasteelhaantje

Op 1 augustus 2014 heeft Kasteel Vorden het restaurant 't Kasteelhaantje geopend in de boerderij op loopafstand achter het Kasteel. Het gebouw deed de afgelopen jaren dienst als kantoorruimte, maar heeft nu weer een horeca functie. Het ligt namelijk helemaal tussen de bomen en de weilanden. Bovendien zijn er veel wandel- en fietsroutes die vlak langs het kasteel lopen. Bij mooi weer kan men heerlijk buiten op de binnenplaats onder de bomen of in de zon zitten.

In het restaurant kunt u terecht voor verse koffie, thee naar keuze met huisgemaakte lekkernijen, drankjes en lunchgerechten.

Op verzoek kan er ook 's avonds voor groepen worden geboekt. In samenspraak met de klant wordt gekozen voor huisgemaakte gerechten of inzet van een cateraar.

Net als in het kasteel willen wij een laagdrempelige sfeer creëren. Mensen moeten bij ons niet het gevoel krijgen dat ze naar een hotel gaan, maar dat ze bij ons op bezoek komen.

De inrichting heeft een landelijk uitstraling met veel hout, glas en bloemen. Voor kinderen en volwassenen die graag even willen kleuren of tekenen, vraag de medewerkers gerust naar de tekentas met daarin kleurplaten, kleurpotloden en tekenpapier om even lekker creatief aan de slag te gaan.

De openingstijden kunt u vinden op deze website in het desbetreffende artikel onder het Nieuws. Controleer dit graag voorafgaand aan uw bezoek. Het restaurant en terras kan afgehuurd zijn. Natuurijk zijn wij ook op afspraak (ook dinners, partijen, etc.) open op andere dagen.

Voor informatie en reserveringen  kun u bellen op 0575-550684. Per e-mail is nog makkelijker : info@kasteelvorden.nl.