Huisregels

Voor alle zekerheid en om uw en onze verwachtingen op elkaar af te stemmen, hebben we de volgende Huisregels opgesteld. Zodra je ruimtes bij ons huurt, verwachten we dat je je aan de volgende huisregels houdt. U moet dit aan uw hele groep uitleggen. Bij overtreding zijn wij genoodzaakt (een deel van) de borg in te houden, of erger nog, uw verblijf te beëindigen.

 

 1. Er is een keuken met eettafels die gebruikt kunnen worden. In De huur van de gatenverdieping met kelderkeuken zit niet het gebruik van de binnenplaats en tuin of de andere vertrekken/kelders, etc.. om te eten, drinken noch voor feesten, evenementen, BBQ’s, etc. Als gasten dit willen doen, moeten ze dit bespreken voor een extra vergoeding.
 1. Het is niet toegestaan spullen in en buiten het kasteel te verplaatsen of uit de kasten van andere vertrekken te halen. Dus bijv. alleen het bestek, servies, glazen etc. gebrukken die in de gehuurde kelderkeuken aanwezig zijn.
 1. Alles met vuur is ten strengste verboden in en buiten het kasteel. Dus geen kaarsen aansteken buiten de kelderkeuken, geen houtkachels aansteken, enz…
 1. Roken is niet toegestaan in het kasteel (wij hebben rookmelders) en binnenplaats. Erbuiten is het mogelijk, maar u wordt verzocht de sigarettenpeuken niet achter te laten, maar mee te nemen (naar een vuilnisbak).
 1. Gordijnen mogen worden gesloten, maar doe dit voorzichtig en voorzichtig, zodat de gordijnen niet naar beneden vallen!
 1. Fietsen is niet toegestaan op het terrein. Fietsen kunnen worden gestald in de schuur.
 1. Het is niet toegestaan te spelen (met een voetbal etc.) in de grasvelden, borders en tuinen. Er zijn genoeg plaatsen in de buurt.
 1. U kunt het kasteel van binnen bekijken tijdens de reguliere openingstijden van het kasteel (11.00-17.00 uur). Bezichtiging van de binnenkant van het kasteel is op andere momenten niet mogelijk.
 1. Er wordt van u verwacht dat u na 22.00 uur geen overmatig lawaai maakt binnen en buiten het kasteel. Het kasteel is erg gehorig en we slapen er ook.
 1. Niet rennen in het kasteel
 1. Normaal gedrag (alsof het je eigen huis is). Kinderen moeten weten dat dingen niet kapot of vies mogen worden gemaakt, enz.