Trouwen

Wat kunt u allemaal doen of organiseren op Kasteel Vorden

Trouwlocatie

Kasteel Vorden is een officieel door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Je kunt er allen de trouwplechtigheid laten plaatsvinden maar ook aanvullend het aansnijden van de taart (bijvoorbeeld op het voorplein of op het kasteel zelf), de bruidsfotografie, een receptie, diner en feestavond.

Kosten voor Trouwceremonie zijn: woensdag en donderdag: EUR 1000,-; Vrijdag : EUR 1250,- en Zaterdag : EUR 1500,-.

Kosten voor bruidsfotografie (binnen en buiten) : EUR 250,-.

Niet alleen trouwplechtigheden vinden op ons kasteel plaats. Ook andere bijzondere momenten van verbintenis zoals het sluiten van een samenlevingsverband, het hernieuwen van trouwgeloften of jubilea kunnen in deze unieke omgeving gevierd worden. Prijzen voor deze feestelijke momenten verstrekken we graag op maat op basis van uw wensen en ideeën. Wij denken graag met u mee!

Verder kunt u ook bij ons terecht voor al uw bijeenkomsten, recepties, feesten, fotoreportages, films, tv-producties, vergaderingen, presentaties, muziekuitvoeringen, etc.  Overleg met ons voor een op maat gemaakte gebeurtenis en voor de prijzen !

Wilt u eerst sfeer proeven op ons kasteel, kunt u gewoon tijdens openingstijden bij ons langskomen en op vertoon van een entreebewijs tijdens de vrije rondgang kijken of dit de omgeving is waarin u en uw gasten zich thuis voelen.