Trouwen in een historisch en romantische omgeving

Kasteel Vorden is een officieel door de gemeente aangewezen trouwlocatie. Men kan er de trouwplechtigheid plaats laten vinden maar ook aanvullend het aansnijden van de taart (bijvoorbeeld op het voorplein of op het kasteel zelf), de bruidsfotografie, een receptie, diner en feestavond.

Niet alleen trouwplechtigheden vinden op ons kasteel plaats. Ook andere bijzondere momenten van verbintenis zoals het sluiten van een samenlevingsverband, het hernieuwen van trouwgeloften of jubilea kunnen in deze unieke omgeving gevierd worden.

Prijzen voor deze feestelijke momenten verstrekken we graag op maat op basis van uw wensen en ideeën. Wij denken graag met u mee.

Wilt u eerst sfeer proeven op ons kasteel, kunt u gewoon tijdens openingstijden bij ons langskomen en op vertoon van een entreebewijs tijdens de vrije rondgang kijken of dit de omgeving is waarin u en uw gasten zich thuis voelen.

Bijzondere locatie als decor

Op zoek naar een unieke historische locatie, helemaal gelegen in het groen en toch goed bereikbaar vanaf diverse snelwegen? Komt u dan eens sfeer proeven op ons kasteel, het omringende landgoed, de Cottage en het restaurant.

Naast het restaurant 't Kasteelhaantje, de Cottage zijn er op het kasteel een aantal vertrekken en het voorterras te huur als locatie voor diners, recepties, boekpresentatie feesten, fotoreportages, films, tv-producties, muziekuitvoeringen en zakelijke bijeenkomsten.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op via e-mail : info@kasteelvorden.nl of telefoon 0575- 550684.

Zakelijk verblijven in het groen

De impact van bijvoorbeeld een training wordt nog groter op ons kasteel, waarbij u diverse kamers kunt inzetten, het voorplein en de tuin, het omliggende bos en uiteraard ook restaurant 't Kasteelhaantje om er voor de lunch of een drankje even helemaal uit te zijn.

 

Gedenken

Na afloop van een afscheidsplechtigheid samen gedenken in een bijzonder sfeervolle omgeving, ook dat hoort bij het beleven op Kasteel Vorden. U kunt op het kasteel of in restaurant en binnenplein van 't Kasteelhaantje met uw gasten terecht voor een koffietafel, aangeklede lunch aan tafel, een thee proeverij, koffie met lekkernij of een aangeklede borrel. Net wat bij de door u gewenste sfeer past.

 

Telefoon : 0575 - 550 684 of e-mail : info@kasteelvorden.nl