4-12-2020

Beleef de kerstsfeer op Kasteel Vorden op 11, 12 en 13 december 2020


Bezoek ons op van vrijdag 11 december t/m zondag 13 december van 12.00 tot 17.00u om te  genieten van de prachtige in kerstsfeer versierde vertrekken van Kasteel Vorden met prachtige bloemdecoraties.

Categorie: Algemeen

KERST OP KASTEEL VORDEN

Vrijdag 11 t/m zondag 13 december 2020 
van 12.00 uur tot 17.00 uur

Programma
Op 11, 12 en 13 december a.s. organiseert Kasteel Vorden een heuse kerstbeleving in de opengestelde ruimtes en in de Gewelven van het kasteel vindt u de sfeervolle kerstbrocante, aangevuld met de verkoop van groen arrangementen en huisgemaakte jams en chutneys van eigen fruit. De lichtjesroute naar restaurant ’t Kasteelhaantje waar de warme chocolademelk, kerst thee en Glühwein klaar staan maakt de kerstbeleving compleet.

Bezoekersinformatie

Entreeprijs aan de kassa   p.p.

volwassenen                    € 12,00                                  
kinderen 6 t/m 16 jaar      €   7,50                                  
kinderen t/m 5 jaar             gratis                                     
Contante- en pinbetaling mogelijk in het Restaurant.

Aanvullende informatie
Parkeren kan op de parkeerplaats bij het kasteel en op de openbare parkeerplaatsen aan de rand van het dorp op loopafstand van het kasteel. Fietsen kunnen in de fietsenrekken op de parkeerplaats bij het kasteel worden geparkeerd.

De ingang is via het restaurant "t Kasteelhaantje.

Station Vorden bevindt zich op ca 10-15 minuten loopafstand.

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we vermelden dat ons kasteel helaas niet geschikt is voor gasten die helemaal afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel en ook echt geen trappen kunnen lopen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail bericht sturen naar info@kasteelvorden.nl of tussen 9 en 11 uur telefonisch contact met ons opnemen via telefoon nummer 0575 – 550 684.

Komt u ook genieten van de kerstsfeer op deze bijzondere locatie? Tot ziens op Kasteel Vorden.