Waan je een paar dagen kasteelheer of kasteelvrouwe.

Op kasteel Vorden lijken alle dagelijkse beslommeringen heel ver weg. U zult zich in een andere wereld wanen.
U kunt verblijven in onze grote Gastenverdieping op de 3e verdieping van het kasteel met 3 grote gastenkamers, die apart te bereiken zijn via de middeleeuwse zandstenen spiltrap. Alle kamers hebben een luxe, sfeervolle, authentieke inrichting met o.a.  een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien. Bij de huur van de gastenverdieping hoort ook het gebruik van de sfeervolle kelderkeuken met grote eettafel.

U kunt ongestoord door de andere mooie ruimtes  van het kasteel dwalen en er gaan zitten, of buiten bij ons dagrestaurant 't Kasteelhaantje op het heerlijke terras gaan zitten.

Dit is geen hotel, maar u bent bij ons te gast  !

Wij geven dan de voorkeur aan groepen, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zichzelf kunnen amuseren. Er is geen TV op de kamers en het is erg stil.

Ook willen wij dat u begrijpt dat dit een 850 jaar oud gebouw is. Ofschoon we de kamers goed schoon maken, is het niet te voorkomen dat er soms  ergens een (dode) insect ligt. Wij zijn namelijk ook gestopt met spuiten, omdat dat tegen ons principe om zo milieu-vriendelijk te leven gaat.

Verder: de bedden zijn allen voorzien van 1 persoonsdekbedden en hoofdkussens. Wij doen ons uiterste best om bijvoorbeeld de was en de schoonmaak zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Zo drogen wij al ons beddegoed aan de lucht en vermijden zoveel als mogelijk wasmiddelen met een geur. Het kan voorkomen dat het beddegoed daardoor geen (parfum-) lucht bij zich heeft of per ongeluk nog kreukels van het drogen heeft.

Wilt u onze Gastenverdieping huren (en recensies bekijken), dan kan dat op onze site op Natuurhuisje.nl (https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/51116. en op onze Airbnb-site:

Airbnb: https://www.airbnb.com/rooms/1969639.

Als u het hele kasteel (behalve onze privé vertrekken) wilt huren dan kan dat op Airbnb: https://www.airbnb.com/rooms/3260852.

 

Huisregels

Voor alle zekerheid en om uw en onze verwachtingen op elkaar af te stemmen, hebben we de volgende Huisregels opgesteld.

Zodra je ruimtes bij ons huurt, verwachten we dat je je aan de volgende huisregels houdt. U moet dit aan uw hele groep uitleggen. Bij overtreding zijn wij genoodzaakt (een deel van) de borg in te houden, of erger nog, uw verblijf te beëindigen.

1. Er is een keuken met eettafels die gebruikt kunnen worden. In De huur van de gatenverdieping met kelderkeuken zit niet het gebruik van de binnenplaats en tuin of de andere vertrekken/kelders, etc.. om te eten, drinken noch voor feesten, evenementen, BBQ's, etc. Als gasten dit willen doen, moeten ze dit bespreken voor een extra vergoeding.

2. Het is niet toegestaan ​​spullen in en buiten het kasteel te verplaatsen of uit de kasten van andere vertrekken te halen. Dus bijv. alleen het bestek, servies, glazen etc.  gebrukken die in de gehuurde kelderkeuken aanwezig zijn.

3. Alles met vuur is ten strengste verboden in en buiten het kasteel. Dus geen kaarsen aansteken buiten de kelderkeuken, geen houtkachels aansteken, enz...

4. Roken is niet toegestaan ​​in het kasteel (wij hebben rookmelders) en binnenplaats. Erbuiten is het mogelijk, maar u wordt verzocht de sigarettenpeuken niet achter te laten, maar mee te nemen (naar een vuilnisbak).

5. Gordijnen mogen worden gesloten, maar doe dit voorzichtig en voorzichtig, zodat de gordijnen niet naar beneden vallen!

6. Fietsen is niet toegestaan ​​op het terrein. Fietsen kunnen worden gestald in de schuur.

7. Het is niet toegestaan ​​te spelen (met een voetbal etc.) in de grasvelden, borders en tuinen. Er zijn genoeg plaatsen in de buurt.

8. U kunt het kasteel van binnen bekijken tijdens de reguliere openingstijden van het kasteel (11.00-17.00 uur). Bezichtiging van de binnenkant van het kasteel is op andere momenten niet mogelijk.

9. Er wordt van u verwacht dat u na 22.00 uur geen overmatig lawaai maakt binnen en buiten het kasteel. Het kasteel is erg gehorig en we slapen er ook.

10. Niet rennen in het kasteel

11. Normaal gedrag (alsof het je eigen huis is). Kinderen moeten weten dat dingen niet kapot of vies mogen worden gemaakt, enz.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kasteel Vorden, telefoon 0575 - 550 684 of liever via e-mail : info@kasteelvorden.nl.