WIJ KUNNEN TIJDENS DE CORONA/COVID-19 PERIODE U ONTVANGEN EVENTUEEL MET MAALTIJDEN.

Waan je een paar dagen kasteelheer of kasteelvrouwe.
Op kasteel Vorden lijken alle dagelijkse beslommeringen heel ver weg. U zult zich in een andere wereld wanen.
U kunt verblijven in een van onze 3 grote gastenkamers  in het kasteel, die apart te bereiken zijn via de middeleeuwse zandstenen spiltrap. Alle kamers hebben een luxe, sfeervolle, authentieke inrichting met o.a.  een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien.

U kunt als het kasteel geopend is ongestoord door de andere mooie ruimtes  van het kasteel dwalen en er gaan zitten, of buiten bij ons restaurant 't Kasteelhaantje op het heerlijke terras gaan zitten.

Er een beperkt aantal kamers beschikbaar op het Kasteel zelf, die via een aparte ingang (de 13e eeuwse wenteltrap te bereiken zijn.

Dit is geen hotel, maar u bent bij ons te gast  !

Wij geven dan de voorkeur aan groepen (4 mensen of meer), omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zichzelf kunnen amuseren. Er is geen TV op de kamers en het is erg stil. Maar kunt u als stel goed met stilte en rust omgaan, dan bent u ook als stel of individu welkom :-).

Ook willen wij dat u begrijpt dat dit een 850 jaar oud gebouw is. Ofschoon we de kamers goed schoon maken, is het niet te voorkomen dat er soms  ergens een (dode) insect ligt. Wij zijn namelijk ook gestopt met spuiten, omdat dat tegen ons principe om zo milieu-vriendelijk te leven gaat.

Verder: de bedden zijn allen voorzien van 1 persoonsdekbedden en hoofdkussens. Wij doen ons uiterste best om bijvoorbeeld de was en de schoonmaak zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Zo drogen wij al ons beddegoed aan de lucht en vermijden zoveel als mogelijk wasmiddelen met een geur. Het kan voorkomen dat het beddegoed daardoor geen (parfum-) lucht bij zich heeft of per ongeluk nog kreukels van het drogen heeft.

Als u recensies wilt zien kijk dan ook op onze site op Natuurhuisje.nl (https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/51116. en op onze Airbnb-site

Op Airbnb zijn deze te vinden onder:

* Charmante Kamers in een echt Kasteel.

* Huur een echt kasteel. Dus inclusief vrijwel alle vertrekken.

Wij verhuren zoals eerder vermeld bij voorkeur aan groepen en wij willen dat u minimaal 2 nachten blijft. Boeken van kamers graag via onze site op Natuurhuisje.nl:  https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/51116.

Extra gebruik van andere kamers en vertrekken kan tegen meerprijs ! TIJDENS DE CORONA/COVID-19 PERIODE KUNNEN WE U OOK BIJ DE OVERNACHTING OOK HUISGEMAAKTE MAALTIJDEN AANBIEDEN.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kasteel Vorden, telefoon 0575 - 550 684 of liever via e-mail : info@kasteelvorden.nl.