Vieren en genieten

Naast zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en andere vieringen is het kasteel vrijwel het gehele jaar tijdens openingsuren geopend voor publiek.

Hoe kunt u historische huiselijkheid op Kasteel Vorden beleven?

Het is op de volgende manieren mogelijk om het kasteel te bezoeken en de historische huiselijkheid te beleven.

* Individuele vrije rondgang met audiotour tijdens openingstijden

* Groepsrondleiding met gids (op afspraak)


Openingstijden voor individuele vrije rondgang

De geldende openingstijden kunt u vinden op deze website in het desbetreffende artikel onder het Nieuws.

Het kasteel is geopend voor een vrije rondgang met audiotour als het open is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kijkt u ook voor de laatste informatie in een van de Nieuwsartikelen op de rechterzijde van deze website.

Entreeprijs voor een vrije rondgang inclusief audio tour in Nederlands, Duits en Engels : € 12,- per persoon; kinderen tot en met 12 jaar betalen € 7.50 per kind.

Groepsrondleidingen

Het gehele jaar door worden er rondleidingen gegeven op Kasteel Vorden, meestal door ofwel mij ofwel mijn man. Een rondleiding duurt ca. 45 tot 60 minuten. 
Entreeprijs met gids voor groepen wordt graag voor u op maat uitgerekend, onder andere aan de hand van het aantal gasten vastgesteld. Er geldt een minimum van € 180,00 per groep. Telefoonnummer : 0575 - 550 684 tijdens werkdagen.

Groeps- en dagtochtarrangementen

Voor groepen hebben wij vele mogelijkheden om van een bezoek aan ons kasteel een hele beleving te maken. Hierbij zetten wij onder andere de mogelijkheden van ons restaurant 't Kasteelhaantje bij in. Wij zetten daarvoor graag een aantal suggesties op een rijtje. Voor informatie over onderstaande suggesties, maatwerk arrangementen, prijzen en data kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0575 - 550 684 of via e-mail naar info@kasteelvorden.nl

Buiten het Kasteel is er natuurlijk ook veel te doen. Naast de bekende wandel -en fietstochten en bezoekjes aan historische plaatsen zoals Zutphen en Doesburg,  kunt u ook een apart uitje organiseren b.v. via  de organisatie "Unieke Uitjes", van elektrische voertuigen huren (bijvoorbeeld E-TukTuk’s of E-Choppers) of Solexen tot kanovaren of suppen . Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Ook bij kasteel Vorden op locatie zijn er leuke mogelijkheden, zoals activiteiten kasteelthema (boogschieten, kruisboogschieten en kleiduifschieten). Bekijk onze mogelijkheden op hun website via onderstaande link: https://www.uniekeuitjes.nl/.

 

 

Sfeerimpressie kerst op kasteel Vorden