Rondleiding

Individueel

Kasteel Vorden is bijna het gehele jaar 6 dagen geopend voor publiek, naast de zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en andere vieringen. Echter tussen 16 november en 1 maart zijn wij alleen tussen  woensdag t/m zondag open.  Dus dan zijn wij op maandag en dinsdag dicht. De rest van het jaar alleen op dinsdag gesloten. 

OOK TUSSEN 8 EN 16 JANUARI 2024 ZIJN WIJ GESLOTEN.

Verifieer altijd voordat u komt ! 

Het kasteel is geopend voor een vrije rondgang met audiotour als het open is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entreeprijs voor een vrije rondgang inclusief audio tour in het Nederlands, Duits en Engels is € 13,50 per persoon; kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8.00 per kind.  Audiotour/entree kunt u betalen en afhalen in het restaurant de Bosloods 1873 !

NB. Kasteel is niet toegankelijk voor mensen in rolstoel !

Ook honden zijn niet toegestaan op het terrein (behalve bij het restaurant).

 1

Groepsrondleidingen

Wenst u met een groep gezamenlijk Kasteel Vorden te bezoeken en er een echte dag uit van te maken? Het gehele jaar door worden er rondleidingen gegeven op Kasteel Vorden, meestal door Karin de Rouw zelf ofwel Jos Hoenen. Een rondleiding duurt ca. 45 tot 60 minuten. Entreeprijs met gids voor groepen wordt graag voor u op maat uitgerekend, onder andere aan de hand van het aantal gasten vastgesteld. Er geldt een minimumtarief van € 250,- per groep.

Groeps- en dagtochtarrangementen

Voor groepen hebben wij vele mogelijkheden om van een bezoek aan ons kasteel een hele beleving te maken. Hierbij kunnen wij ook samen met het Restaurant Bosloods 1875 activiteiten aanbieden. 

Neemt u gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement.